top of page

HENKILÖSTÖÄ KIIREESEEN

Tarvitseeko yrityksesi luotettavaa ja tehokasta kiireapua tai sijaista nopealla aikataululla? 

Ajatar-Hoivapalvelut Oy on  sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluja tuottava yritys Satakunnan alueella, jonka palveluihin kuuluu myös sijaistus terveydenhuollon tai sosiaalihuollon yksiköihin. Nakkila, Harjavalta, Kokemäki ja Eura ovat kuntia, joissa palveluja tuotamme. Palveluntuottajina aloitimme 1.5.2017.

 

Yrityksessä työskentelee  moniosaavia lähihoitajia sekä sairaanhoitajia. Lähihoitajien osaamisalat ovat yhteisesti laajat, joten voit saada meiltä moneenkin tilanteeseen tarvittavan avun. Lähihoitajilla on koulutusta: lasten- ja nuorten, vanhusten, hammashuollon, mielenterveys- ja päihdetyön, asiakaspalvelu- ja tietohallinnan sekä näytteenoton osa-alueilta. Lisäksi olemme käyneet erimittaisia lisäkoulutuksia ja koulutamme itseämme edelleen.

 

Olemme tarvittaessa edullisesti käytössänne ja teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne. Tulemme tekemään eripituisia lähihoitajan sijaisuuksia tunneista päiviin yksiköihinne ja eri työkohteisiin missä tarvetta ilmenee.

 

Meiltä voi ostaa myös erilaisia tukipaketteja eri kohderyhmille suunnattuna. Paketin voi myös räätälöidä useammasta eri palvelusta juuri tietyntyyppiseen tuki ja palvelumuotoon. Tutustu Palvelut-sivulla yrityksemme laajaan palvelutarjontaan. 


 

Huom!
Yrityksellenne ei tule vakuutusvastuuta eikä käytöstämme synny ylimääräisiä työntekijä- kuluja!
 

bottom of page